1978 року я розпочав свою трудову біографію педагога

27.05.2018
1292

1978 року я розпочав свою трудову біографію педагога у Херсонській середній школі-інтернаті, нині Херсонський ліцей обласної ради. Тож сьогодні з великою радістю та ноткою ностальгії взяв участь у святі Останнього дзвоника у ліцеї.

Багато талановитих випускників отримали грамоти за перемоги у різноманітних конкурсах та олімпіадах. У нас зростає розумна і перспективна молодь, про це думав, спілкуючись з Президентським стипендіатом, неодноразовою переможницею Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій Діаною Петроченко.

Саме за точними науками майбутнє, тож завдяки цій талановитій молоді Україна має великі перспективи. Радує те, що в ліцеї є різні профілі навчання, фактично тут вже закладений фундамент нової української школи згідно з Законом України «Про освіту», який був прийнятий у березні 2017 року. Ці випускники творитимуть нову історію України – успішної країни з інноваційною економікою. Я вірю в це! Куди б ви не поїхали, пам’ятайте, що ваша маленька батьківщина – Херсонщина. Повертайтеся туди, де ваше коріння, бо ніхто, окрім вас, не збудує майбутнє у нашому місті. Хай щастить у дорослому житті, яке сьогодні для вас розпочалося!!!