Сергій Хлань: На Херсонщині проблема з вугіллям і дровами, не у всіх є газ (ВІДЕО)

15.01.2021
897

 

Тому люди поставили електрокотли, щоб хоч якось пережити зими. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив керівник фракції «Європейська солідарність» в Херсонській обласній раді, в минулому народний депутат України Сергій Хлань.

«Люди розраховували покрити витрати завдяки пільговому тарифу на електроенергію. А влада Зеленського взяла всіх і кинула напризволяще. Скасувала пільговий тариф і робіть, що хочете»,-резюмував політик.

За дебатами про “зниження” тарифів на газ чи не забули ви про “зниження тарифів” на електроенергію? Особливо скасування пільгового тарифу на електрику, хто опалює свої домівки електрокотлами.

«Можливо для більшої частини України це не велика проблема, але для Херсонщини – дуже»,- зазначив Сергій Хлань.

«Особливо це стосується сільського населення Херсонщини де через брак деревини для опалення та дуже дороге вугілля люди використовують електрокотли. Пільговий тариф для якого був встановлений̆ Урядом Порошенко… Уряд Зеленського скасував цей пільговий тариф. Тепер найменш захищена частина населення Херсонщини буде витрачати останні кошти, щоб в оселі було тепло… Що цікаво, складова частина користувачів електрокотлів дуже незначна по всій Україіні, адже стосується лише сільської степової частини України. Їх взагалі можна було не чипати… Навіщо це взагалі було робити?”»- наголосив Хлань.

«Це через ненависть Зеленського до Порошенко? Чи через ненависть Зеленського до найбільш вразливого населення України?»,- резюмував політик.

Нагадаємо, що депутати Горностаївської селищної ради запрошують долучитися до обговорення проблеми підвищення тарифів на електроенергію та подальших дій…. Відповідне звернення опубліковано в соцмережі Фейсбук.

Суть проблеми: населенні пункти Горностаївської ОТГ не газифікований і всі люди виживали за допомогою вугілля, дров і основне, за рахунок електроенергії

Під час ефіру на одному з телеканалів України депутат Херсонської обласної ради (фракція Європейська солідарність») Сергій Хлань відмітив, що рік тому кубометр газу коштував 6,72 грн. Рік тому Зеленський гучно заявив, що “знайшов цікаве рішення аби знизити вартість тарифів”. Тобто варто чекати тариф значно менший ніж 6,72, вірно?

«Вчора Уряд Зеленського заявив, що вони знизили ціну на газ і він буде коштувати 6,99 грн/куб…. Серіал Слуга Народу. 3 сезон 2 серія, з 10 хвилини. Зеленський знімав сатиричний фільм про ненажерливу та брехливу владу. Виявилось, що то була пародія на нього ж. Талант пророцтва? Все що робить Зеленський – перетворюється на посміховисько. Але чомусь не смішно!»,- наголосив політик

СЕРГІЙ ХЛАНЬ: У НАС СВІЙ МІНІ – ТУРБОРЕЖИМ

Нагадаємо, що нещодавно в інтерв’ю виданню НОВАМЕДІА пан Хлань зазначив, що у Херсонській обласній раді є коаліція СН-ОПЗЖ та НТЖ, і що найбільш парадоксальне в цій коаліції – ОПЗЖ. В межах Херсонської області треба їх перейменовувати, які ж вони опозиціонери, треба називати “союзники правлячої партії за життя”. Хто у них там більший слуга, не зрозуміло, хто прислужник, але опозицією їх називати – то мабуть не варто!