Юрій Сердюк: вітаю тих, хто дарує нам радість життя!

19.09.2020
801

19 вересня, в Україні відзначають День фармацевтичного працівника. Це свято не має сталої дати й щороку відзначається у третю суботу вересня відповідно до указу президента України від 1999 року, повідомляє ПЕРШИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ


Користуючись нагодою, фармацевтів Херсонщини вітає Юрій Сердюк, кандидат у депутати до обласної ради від партії УДАР Віталія Кличка:

«Сьогодні дуже хочеться привітати тих, хто щодня, щогодини піклується про наше здоров’я і повертає нам радість життя. І ті, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізує, — усі виконують найважливіше соціальне завдання.

Кажуть, не всі ангели мають крила, деякі мають ліки. Фармацевти – це неймовірні люди. Вони розуміють мову жестів і почерк лікаря. Вони вміють підібрати ліки та добрі слова, що зцілюють. Вони точно знають секрет довголіття і діляться ним з відвідувачами – це хороший настрій і відкрите серце.

Бажаю всім, хто працює у фармацевтичній галузі, подальшого професійного вдосконалення, міцного здоров’я й наснаги! Нехай збуваються ваші мрії і надії на світле майбутнє України.

Вірю, що завдяки вашій сумлінній праці здоров’я кожної людини і нації в цілому й надалі буде зміцнюватися, а фармацевтична галузь України процвітатиме».